Google Home

Hur du får ut det mesta av Smarta Google Home till Bil och Garage

När det kommer till smarta högtalare och smarta hem-kit är Alexa den mest kända och populära, men – som ni säkert vet – det är inte den enda. Google Home är ett giltigt alternativ, särskilt om du redan är i Google-miljön med din Android-smarttelefon och till exempel Google Chromecast.

Men kan du optimera ditt Google Home så att dess prestanda inte har något att avundas Alexa?

Svaret är naturligtvis ja säger Smarta Högtalare, och i den här artikeln kommer du att ta reda på hur du gör det.

Hur du optimerar ditt Google Home-kit

1.        Lägg till dina adresser

Ett av de områden där Google inte har några konkurrenter är dess kartapplikation. Om du lägger till dina hem-, jobb- och favoritplatsers adresser i Google Home-systemet är du alltid uppdaterad om trafikförhållandena och om du behöver lämna huset 5 minuter tidigt på morgonen eftersom det är mycket trafik den dagen kommer att veta det med tiden.

2.       Betalningsmetoder

Google Wallet är en applikation som låter dig använda din smartphone och smartklocka för att betala för varor och tjänster. Ställ in dina betalningsmetoder så att du enklare kan handla från alla dina Google-enheter.

3.      Stream musik

Google Home-kit är lätt kompatibelt med alla större musikstreamingplattformar. Förutom Google Play Musik kan du enkelt strömma musik från ditt Spotify- eller Deezer-konto.

4.      Sätt upp rutiner

Rutiner är åtgärder som du kan be Google att utföra automatiskt. Du kan till exempel be Google att släcka lamporna varje kväll klockan 21.00 eller att slå på kaffemaskinen varje morgon klockan 06.00.

5.      Ringa telefonsamtal

Du kan använda din Google Home-enhet för att ringa telefonsamtal till alla smarta högtalare från Google.

Och så här får du ut det mesta av Google Home.

Similar Posts